fo3526.jpg
در این روزهای سرد پاییزی سوپ کاهو را امتحان کنید
مواد لازم برای سوپ کاهو : روغن زیتون |
۲ قاشق چایخوری |
کره |
۱ قاشق چایخوری |
دانه گشنیز |
نصف قاشق چایخوری |
دانه رازیانه |
نصف قاشق چایخوری |
دانه زیره |
یک چهارم قاشق چایخوری |
پیاز خرد شده |
۱ عدد |
کاهو برگ خرد شده |
۴ تا ۵ فنجان |
نمک |
نصف قاشق چایخوری |
گوجه فرنگی پوست کنده |
۴۲۰ گرم |
عصاره مرغ |
۴ فنجان |
فلفل سیاه تازه |
به مقدار لازم |
طرز تهیه سوپ کاهو :
ادویه ها (دانه گشنیز، رازیانه و زیره) را داخل یک هاون ریخته و بکوبید.
یک قابلمه برداشته روی حرارت متوسط قرار بدهید و روغن زیتون و کره را داخل آن گرم کنید. پیاز خرد شده را اضافه کرده و برای ۵ دقیقه تفت بدهید تا نرم شوند.
ابتدا پیازها را با روغن زیتون و کره تفت بدهید تا نرم شوند
کاهو برگ خرد شده را داخل قابلمه ریخته و با پیاز خوب مخلوط کنید. حالا گوجه را هم اضافه کرده و هم بزنید.کاهو برگ خرد شده را داخل قابلمه ریخته و با پیاز خوب مخلوط کنید
حالا گوجه را هم اضافه کرده و هم بزنید
عصاره مرغ را داخل قابلمه ریخته و بگذارید جوش بیاید. در همین حین نمک آن را تست کرده و اگر لازم است کمی نمک به آن بزنید. بعد از اینکه جوش آمد حرارت را کم کرده و درب قابلمه را بگذارید. ۲۰ تا ۲۵ دقیقه صبر کنید تا کاهو به خوبی بپزد.عصاره مرغ را داخل قابلمه ریخته و بگذارید جوش بیاید
بعد از اینکه جوش آمد حرارت را کم کرده و درب قابلمه را بگذارید تا کاهو خوب بپزد
در آخر فلفل سیاه را روی سوپ بپاشید و سرو کنید.