مواد لازم:
- یک بسته پودر ژله توت فرنگی
- یک بسته پودر ژله لیمو
- یک بسته پودر ژله آلبالو
- یک بسته پودر ژله پرتغال
- یک بسته پودر ژله تمشک
- چهار و یک دوم پیمانه آب جوش
- چهار و یک دوم پیمانه آب سرد
- یک و یک دوم پیمانه شیر خشک
- خامه به مقدار لازم
- یک دوم پیمانه گردوی خرد شده
طرز تهیه:
- برای لایه اول، سه چهارم پیمانه آب را در یک ظرف مناسب بریزید و اجازه دهید به طور کامل بجوشد. سپس یک بسته پودر ژله آلبالو را در آب حل کنید. بعد از حل شدن، از روی حرارت بردارید و سه چهارم پیمانه آب سرد را به آن بیفزایید. به هم بزنید و در یک ظرف مناسب بریزید . به مدت 40 دقیقه در یخچال قرار دهید.
- برای لایه دوم، یک دوم پیمانه آب را بجوشانید. ژله توت فرنگی را در آن حل کنید و سپس یک دوم پیمانه آب سرد و یک دوم پیمانه شیر خشک را روی آن بریزید. سپس خوب به هم بزنید و روی لایه اول بریزید. برای 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
- برای لایه سوم، سه چهارم پیمانه آب را بجوشانید. پودر ژله لیمو را اضافه کنید و هم بزنید. از روی حرارت بردارید . سه چهارم پیمانه آب سرد روی آن بریزید . سپس روی لایه دوم بریزید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
- برای لایه چهارم، یک دوم پیمانه آب داغ آماده کنید و دوباره پودر ژله لیمو را در آن حل کنید. از روی حرارت بردارید و یک دوم پیمانه آب سرد و یک دوم پیمانه شیر خشک به آن اضافه کنید. روی لایه سوم بریزید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
- برای لایه پنجم، سه چهارم پیمانه آب جوش بردارید و پودر ژله پرتغال را به آن اضافه کنید از روی حرارت بردارید و سه چهارم پیمانه آب سرد به آن بیفزایید. به هم بزنید و روی لایه چهارم بریزید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
- برای لایه ششم، یک دوم پیمانه آب جوش بردارید و پودر ژله تمشک را در آن حل کنید. از روی حرارت بردارید و به آن یک دوم پیمانه آب سرد و یک دوم پیمانه شیر خشک به آن اضافه کنید. روی لایه پنجم بریزید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
- برای لایه هفتم، سه چهارم پیمانه آب داغ آماده کنید و پودر ژله توت فرنگی را در آن حل کنید. از روی حرارت بردارید و یک دوم پیمانه آب سرد و یک دوم پیمانه شیر خشک به آن اضافه کنید و روی لایه ششم بریزید و اجازه دهید 30 دقیقه در یخچال بماند. سپس با خامه و گردوی خرد شده آن را تزیین کنید.