انتخاب رنگ سبز انتخاب رنگ آبی انتخاب رنگ قرمز انتخاب رنگ نارنجی
خوراک آر اس اس توییتر فیس بوک
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: طرز تهیه ژله هفت رنگ

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    عنوان کاربر
    مـعـاون انجمن
    میانگین پست در روز
    4.73
    محل سکونت
    زیرسایه خدا
    نوشته ها
    17,943
    تشکرها
    14,920
    تشکر شده 12,909 بار در 7,245 ارسال

    پیش فرض طرز تهیه ژله هفت رنگ

    مواد لازم:


    • یک بسته پودر ژله توت فرنگی
    • یک بسته پودر ژله لیمو
    • یک بسته پودر ژله آلبالو
    • یک بسته پودر ژله پرتغال
    • یک بسته پودر ژله تمشک
    • چهار و یک دوم پیمانه آب جوش
    • چهار و یک دوم پیمانه آب سرد
    • یک و یک دوم پیمانه شیر خشک
    • خامه به مقدار لازم
    • یک دوم پیمانه گردوی خرد شده




    طرز تهیه:


    1. برای لایه اول، سه چهارم پیمانه آب را در یک ظرف مناسب بریزید و اجازه دهید به طور کامل بجوشد. سپس یک بسته پودر ژله آلبالو را در آب حل کنید. بعد از حل شدن، از روی حرارت بردارید و سه چهارم پیمانه آب سرد را به آن بیفزایید. به هم بزنید و در یک ظرف مناسب بریزید . به مدت 40 دقیقه در یخچال قرار دهید.
    2. برای لایه دوم، یک دوم پیمانه آب را بجوشانید. ژله توت فرنگی را در آن حل کنید و سپس یک دوم پیمانه آب سرد و یک دوم پیمانه شیر خشک را روی آن بریزید. سپس خوب به هم بزنید و روی لایه اول بریزید. برای 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
    3. برای لایه سوم، سه چهارم پیمانه آب را بجوشانید. پودر ژله لیمو را اضافه کنید و هم بزنید. از روی حرارت بردارید . سه چهارم پیمانه آب سرد روی آن بریزید . سپس روی لایه دوم بریزید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
    4. برای لایه چهارم، یک دوم پیمانه آب داغ آماده کنید و دوباره پودر ژله لیمو را در آن حل کنید. از روی حرارت بردارید و یک دوم پیمانه آب سرد و یک دوم پیمانه شیر خشک به آن اضافه کنید. روی لایه سوم بریزید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
    5. برای لایه پنجم، سه چهارم پیمانه آب جوش بردارید و پودر ژله پرتغال را به آن اضافه کنید از روی حرارت بردارید و سه چهارم پیمانه آب سرد به آن بیفزایید. به هم بزنید و روی لایه چهارم بریزید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
    6. برای لایه ششم، یک دوم پیمانه آب جوش بردارید و پودر ژله تمشک را در آن حل کنید. از روی حرارت بردارید و به آن یک دوم پیمانه آب سرد و یک دوم پیمانه شیر خشک به آن اضافه کنید. روی لایه پنجم بریزید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
    7. برای لایه هفتم، سه چهارم پیمانه آب داغ آماده کنید و پودر ژله توت فرنگی را در آن حل کنید. از روی حرارت بردارید و یک دوم پیمانه آب سرد و یک دوم پیمانه شیر خشک به آن اضافه کنید و روی لایه ششم بریزید و اجازه دهید 30 دقیقه در یخچال بماند. سپس با خامه و گردوی خرد شده آن را تزیین کنید.





  2. تشکرکنندگان: 2 نفر


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
facebook twitter rss
سایت زن ایرونی از سال 1390 با نام لیدی فروم آغاز به کار کرد و از سال 1401 با نام زن ایرونی به کار خود ادامه داد. هدف زن ایرونی آگاهی بخشی و آموزش به بانوان ایرانی و فارسی زبان، و ایجاد محیطی برای تبادل نظر بین آنهاست. زن ایرونی توسط سرورهای پرقدرت پاکدل هاست پشتیبانی می شود

اکنون ساعت 15:03 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3 می باشد.

ایمیل پست الکترونیکی مدیریت سایت : info@zaneirooni.ir
پیامک همراه جهت پیامک: 09112288677