انتخاب رنگ سبز انتخاب رنگ آبی انتخاب رنگ قرمز انتخاب رنگ نارنجی
خوراک آر اس اس توییتر فیس بوک
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: روش تهیه لواشک هندوانه

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    عنوان کاربر
    مـعـاون انجمن
    میانگین پست در روز
    4.72
    محل سکونت
    زیرسایه خدا
    نوشته ها
    17,943
    تشکرها
    14,920
    تشکر شده 12,909 بار در 7,245 ارسال

    پیش فرض روش تهیه لواشک هندوانه

    رای درست کردن لواشک باید میوه ها را پوره و سپس خشک کرد. لواشک اولین بار در سال 1983 معرفی شد. این محصول خوشمزه یک میان وعده ی ارزان قیمت و در دسترس محسوب می شود. اما اگر بخواهید آن را آماده بخرید، نمی دانید از چه چیزهایی درست شده است. برای اینکه از ترکیبات لواشک اطلاع داشته باشید می توانید خودتان آن را درست کنید.

    طرز تهیه لواشک هندوانه :
    فر را از قبل گرم کنید و روی حرارت 150 درجه ی فارنهایت تنظیم کنید و با اسپری در یک ظرف مخصوص پخت، کمی روغن مایع بپاشید.

    پوست هندوانه را جدا کنید و تخمه هایش را دور بریزید. هندوانه را به صورت مکعبی قاچ کنید.

    قاچ های هندوانه را درون مخلوط کن بریزید و دکمه ی پوره کردن (Puree) مخلوط کن را فشار دهید تا هندوانه صاف و یکدست شود.

    برای اینکه مدت زمان خشک کردن را کاهش دهید مقدار آب هندوانه را کم کنید؛ زیرا می خواهید خود هندوانه را استفاده کنید و آب بیشتر، زمان خشک کردن را افزایش می دهد.

    2 و یک دوم فنجان از هندوانه ی پوره شده را در ظرفی که قبلاً آماده کردید بریزید. ظرف را در زوایای مختلف بچرخانید تا هندوانه به طور مساوی تمام کف آن را پر کند.

    ظرف را درون فر قرار دهید و در فر را باز بگذارید تا رطوبت اضافی بتواند خارج شود.

    نمی توان زمان مشخصی برای آماده شدن تعیین کرد چون این زمان به اندازه ی فر و همچنین ضخامت لایه ی پوره بستگی دارد. احتمالاً خشک شدن آن چند ساعت طول می کشد. هر زمان که لبه های پوره خشک شود، شروع به جدا شدن از ظرف می کند.

    ظرف را از فر بیرون بیاورید و روی کانتر قرار دهید و لواشک را از آن جدا کنید و درون یک کیسه ی پلاستیکی قرار دهید. می توایند لواشک را مربعی ببرید و هر کدام را لوله بپیچید.
    نکات و هشدارها
    اگر دوست داشتید، دو قاشق غذاخوری عسل به هندوانه اضافه کنید تا لواشک تان شیرین تر شود.

    برای تمیز کردن لواشک چسبیده شده به چاقو از نشاسته ی ذرت استفاده کنید.
    لواشک را در یک کیسه ی پلاستیکی یا فویل قرار دهید.
    اگر میوه ها بیش از حد خشک شوند، ترد و شکننده خواهند شد.


  2. Top | #2

    تاریخ عضویت
    Jul 2021
    عنوان کاربر
    عضو عادی
    میانگین پست در روز
    0.01
    نوشته ها
    10
    تشکرها
    0
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

    پیش فرض پاسخ : روش تهیه لواشک هندوانه

    به به چه خوشمزه

  3. تشکرکننده: 1 نفر


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
facebook twitter rss
سایت زن ایرونی از سال 1390 با نام لیدی فروم آغاز به کار کرد و از سال 1401 با نام زن ایرونی به کار خود ادامه داد. هدف زن ایرونی آگاهی بخشی و آموزش به بانوان ایرانی و فارسی زبان، و ایجاد محیطی برای تبادل نظر بین آنهاست. زن ایرونی توسط سرورهای پرقدرت پاکدل هاست پشتیبانی می شود

اکنون ساعت 04:34 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3 می باشد.

ایمیل پست الکترونیکی مدیریت سایت : info@zaneirooni.ir
پیامک همراه جهت پیامک: 09112288677