انتخاب رنگ سبز انتخاب رنگ آبی انتخاب رنگ قرمز انتخاب رنگ نارنجی
خوراک آر اس اس توییتر فیس بوک
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: بهترین خواص میوه به برای سلامتی و زیبایی

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    عنوان کاربر
    مدیرکل
    میانگین پست در روز
    0.02
    محل سکونت
    وطن
    نوشته ها
    78
    تشکرها
    24
    تشکر شده 84 بار در 58 ارسال

    پیش فرض بهترین خواص میوه به برای سلامتی و زیبایی

    در این بخش با بهترین خواص میوه بـه برای سلامتی، زیبایی و همچنین دوران بارداری آشنا می‌شویم. میوه بـه بسیار شبیه بـه گلابی می باشد و طبق معمول بـه رنگ زرد دیده می شود. بـه جزو میوه هاي بومی آسیای شمالی اسـت و خواص بسیاری برای بدن، سلامتی و خصوصا دوران بارداری، دارد. در ادامه این مطلب با تمام فواید میوه بـه و همچنین روش مصرف این میوه آشنا می‌شویم. با پارس ناز همراه باشید.

    74453236_3926474867378759_2158621090904014848_n.jpg

    ارزش غذایی میوه به

    این میوه با توجه بـه انواع مختلفی کـه دارد میتواند ارزش غذایی متنوعی هم داشته باشد اما بطور متوسط در هر ۱۰۰ گرم از میوه ارزش غذایی زیر وجوددارد:


    = انرژی ۵۷ کیلوکالری
    = کربوهیدرات ۱۵٫۳ گرم
    = فیبر ۱٫۹ گرم
    = چربی ۰٫۱ گرم
    = پروتئین ۰٫۴ گرم
    = ویتامین ب ۱ «تیامین» ۰٫۰۲ میلی‌گرم
    = ویتامین ب ۲ «ریبوفلاوین» ۰٫۰۳ میلی‌گرم
    = ویتامین ب ۳ «نیاسین» ۰٫۲ میلی‌گرم
    = پانتوتنیک اسید «ویتامین ب ۵» ۰٫۰۸۱ میلی‌گرم
    = ویتامین ب ۶ ۰٫۰۴ میلی‌گرم
    = ویتامین فولیک «ویتامین ب ۹» ۳ میکروگرم
    = ویتامین ث ۱۵ میلی‌گرم
    = کلسیم ۱۱ میلی‌گرم
    = آهن ۰٫۷ میلی‌گرم
    = منیزیم ۸ میلی‌گرم
    = فسفر ۱۷ میلی‌گرم
    = پتاسیم ۱۹۷ میلی‌گرم

    = سدیم ۴ میلی‌گرم
    = روی ۰٫۰۴ میلی‌گرم
    میوه به چیست؟

    بـه یک میوه غیر عادی اسـت کـه ارتباط بسیار نزدیکی بـه سیب و گلابی دارد. نام علمی آن Cydonia oblonga می‌باشد و تنها عضو از خانواده Cydonia محسوب می شود. درخت بـه نسبتا کوچک اسـت، این در حالیست کـه میوه ارزشمند آن طبق معمول رنگ زرد مایل بـه طلایی دارد ودر عده اي از موارد بـه شکل گلابی اسـت.


    ارزش این میوه بعنوان یک ماده غذایی بـه زمان هاي بسیار قبل باز میگردد. بـه بومی نواحی اوراسیایی هم چون ازبکستان، ارمنستان، ترکیه، مجارستان، مقدونیه و نواحی نزدیک بـه این هاست. از لحاظ تاریخی این میوه بیشتر از انچه کـه افراد انتظار دارند نقش داشته اسـت. عده اي از محققان بر این باورند کـه بـه هنگام استفاده از واژه سیب در منابع و مراجع تاریخی، منظور همان بـه بوده اسـت.

    شـما می توانید بـه را در مرباها، ژله ها و پودینگ ها مورد استفاده قرار دهید یا آن را همانند گلابی در صبحانه یا سایر وعده هاي غذایی بکار ببرید. کشور هـای مختلف بـه رابه شیوه هاي متفاوتی مورد استفاده قرار میدهند. با این حال مزایای واقعی بـه زمانی آشکار می شود کـه آن رابه صورت تازه و با پوست مصرف کنید زیرا این ماده سرشار از مواد مغذی هم چون ویتامین ها، موادمعدنی و آنتی اکسیدان ها اسـت.


    خواص به برای پیشگیری از سرطان
    سرطان یکی از شایع‍‌ترین بیماری هاي این عصر اسـت. بهمین خاطر هر چیزی کـه بتواند خطر ابتلا بـه این شرایط را کاهش دهد در بین افراد محبوب خواهد بود. سطح بالای آنتی اکسیدان هایي هم چون فنولیک و مواد مغذی گیاهی در بـه برای خنثی کردن یا از بین بردن رادیکال هاي آزاد در بدن بسیار موثر هستند.


    همان طور کـه می‌دانید رادیکال هاي آزاد محصولات فرعی بسیار خطرناک از متابولیسم سلولی هستند کـه باعث از بین رفتن سلول هاي سالم یا تغییر در آنها می شوند. ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در بـه می تواند خطر ابتلا بـه انواع مختلفی از سرطان ها را کاهش دهد.
    خواص به برای کاهش وزن



    یکی از بهترین روشها برای کاهش وزن، التیام سیستم گوارش اسـت. این موضوع می تواند اجابت مزاج را نیز التیام ببخشد. بـه سرشار از فیبر غذایی اسـت و سطح بالای آن بـه معنای التیام سیستم رودی معده اي اسـت. با التیام سیستم گوارش می‌توان انرژی بیشتری کسب کرد و وزن اضافی را کم نمود.
    خواص به برای درمان بیماری های معدی روده ای



    بـه رغم عملکرد عمومی سیستم گوارش کـه فیبر غذایی باعث التیام آن می شود، این گزینه می تواند از بروز بیماری هاي معدی روده اي هم چون بیماری التهابی روده، سرطان هاي مختلف یا دیورتیکولیت پیشگیری نماید. کاتچین و اپی کاتچین موجود دراین میوه می تواند با عده اي از سموم ایجاد کننده سرطان پیوند برقرار کند. بهمین خاطر از اندام هاي مهم بدن محافظت می شود.
    خواص به برای مراقبت از پوست



    سطح بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین هاي موجود در بـه برای حفظ سلامت پوست و جوانی آن بسیار ارزشمند اسـت. آنتی اکسیدان ها اسیب وارد شده بخاطر رادیکال هاي آزاد را از بین میبرند و همین امر می تواند ظاهر چین و چروک ها را کاهش دهد، لکه ها را از بین ببرد و بـه پوست کمک کند در برابر اشعه ماوراء بنفش مبارزه نماید.
    خواص به برای تنظیم فشار خون



    پتاسیم یکی از مهم ترین موادمعدنی در بدن انسان اسـت زیرا برای حفظ تعادل فشار خون و تسهیل انتقال مایعات در سلول هاي بدن ضروری اسـت. پتاسیم می تواند رگ هاي خونی و شریان ها را شل کند و از فشار وارد شده بـه سیستم قلبی عروقی بکاهد. در چنین شرایط خطر ابتلا بـه بیماری هاي عروق کرونری، حملات قلبی و سکته کمتر می شود.
    خواص به برای کنترل آلرژی



    بـه طبق معمول بخاطر توانایی آن برای نظارت واکنش هاي آلرژیک مورد تحسین افراد قرار می‌گیرد. زمانی کـه این ماده بـه صورت ژل بر روی پوست اعمال می شود می تواند درماتیت آتوپیک و سایر شرایط پوستی مشابه را بهتر کند. سطح بالای ویتامین c دراین ماده می تواند بـه بازرسی التهاب و التیام سلامت و ظاهر پوست کمک کند.
    تقویت سیستم ایمنی بدن



    همانگونه کـه قبل نیز بیان کردیم، بـه مقادیر زیادی آنتی اکسیدان دارد اما ویتامین هاي دیگری هم چون ویتامین C و E نیز در آن یافت می شود کـه می تواند سیستم ایمنی بدن رابه شیوه هاي مختلف تقویت کند. بعنوان مثال ویتامین C سیستم ایمنی بدن را برای افزایش گلبول هاي سفید تحریک می کند. همانگونه کـه میدانید گلبول هاي سفید با پاتوژن ها، ویروس ها و باکتری هاي موجود در بدن مبارزه می کنند.
    جریان خون و سلامت بدن



    بـه غنی از آهن، مس و روی اسـت. این موادمعدنی بـه همراه سایر عناصر، برای تولید گلبول هاي قرمز خون ضروری هستند. زمانی کـه تولید گلبول هاي قرمز خون بالاست، جریان آن نیز در اطراف بدن بیشتر می شود. این موضوع بدین معناست کـه اکسیژن در سرتاسر بدن حمل می شود. همین امر موجب می‌گردد جریان خون بـه پوست و پوست سر افزایش پیدا کند.



    طرز تهیه دم نوش به


    در خاصیت بی نظیر بـه شک نداشته باشید. این میوه دارای دم نوشی بـه مراتب خوشمزه‌تر از چای اسـت کـه اگر حوصله کافی برای درست کردن آن داشته باشید می تواند جایگزینی خوبی برای آن باشد. برای تهیه دم نوش میوه بـه باید سه مرحله اصلی را پشت سر بگذارید.
    شیره بـه:
    50 گرم بـه را خرد کرده با 50 گرم عسل یا شکر مخلوط کنید ودر یک لیتر آب جوش بریزید و آن را روی چراغ گذاشته تا بجوشد و حجم آن بـه نصف تقلیل یابد .
    آماده‌ سازی خلال بـه


    بـه رسیده، آبدار و شیرین را انتخاب کنید. بـه را خوب بشورید تا همه ی پرز هاي روی آن پاک شوند و پوست طلایی رنگ آن دیده شود. با استفاده از یک رنده بـه را قطعه قطعه کنید تا جاییکه شکل پوره اي بخود نگیرد. بـه را روی سینی پهن کنید و اجاره دهید کـه حرارت اتاق یا اگر عجله دارید حرارت رادیاتور یا بخاری آن را خشک کند. دقت داشته باشید کـه نباید زیاد خشک شود.
    دم کرده گل بـه
    30 گرم گل بـه را دریک لیتر آبجوش ریخته و بمدت پنج دقیقه بگذارید تا دم بکشد.
    فراوری خلال بـه
    قسمت مهم در تهیه دم نوش بـه، فراوری خشک شده میوه بـه اسـت. پس از این کـه احساس کردید خشکی پره هاي میوه بـه مناسب اسـت آن‌ها را از روی حرارت بخاری یا هر گرمایشی بردارید. برای اینکار باید یک ماهی تابه فلزی را روی شعله گاز بگذارید تا ظرف خوب داغ شود، بـه قدری کـه اگر قطره‌اي آب در آن ریختید بـه پرش درآید و زود بخار شود.
    سپس خلالهای بـه خشک شده را یک باره در ماهیتابه ریخته و بـه سرعت با قاشق چوبی زیر و رو کنید تا حرارت بطور یکسان بـه همه ی خلالها برسد. اینکار را تا وقتی کـه رنگ خلالها بـه قهوه‌اي پررنگ برسد ادامه بدهید. کمی دود بلندشدن از این خلالها هیچ عیبی ندارد و حتی بـه خوش رنگ تر شدن دم‌نوش بـه هم کمک میکند، بنابر این از برخاستن کمی دود و دم نترسید.
    لوسیون پوست بـه
    ایو لوسیون برای از بین بردن چین و چروکهای پوست از هر کرم دیگری موثر تر اسـت.
    دم کردن بـه


    پس از اتمام این روند، خلال بـه قهوه‌اي شده را از روی ماهیتابه جمع کنید و درون ظرف در داری بریزید. برای دم نوش بـه کافی اسـت کـه برای هر نفر یک قاشق از خلال‌هاي فراوری شده را درون قوری بریزید و اجازه دهید کـه ۲۰ دقیقه دم بکشد. درصورت تمایل میتوانید افزودنی‌هاي دیگر بـه آن همانند زعفران و دارچین هم اضافه کنید.
    عوارض احتمالی میوه به
    شواهد قطعی در مورد عوارض جانبی بـه وجود ندارد. بـه نطر می‌رسد میتوان این میوه رابه هر نوع رژیم غذایی اضافه کرد. با اینحال دانه هاي بـه حاوی سیانید هستند و خوردن بیش از حد آن می تواند دردسرساز شود. سایر مطالعات علمی در حال انجام اسـت و مزایا و معایب این میوه خوشمزه در حال بررسی اسـت.

    خواص به دانه
    داخل میوه‌ي «بـه» دانه‌هایي بـه رنگ قهوه‌اي یا قهوه‌اي تیره وجوددارد. این دانه‌ها منبع بسیار خوبی از موسیلاژ «لعاب» هستند و حدود 20 تا 22 درصد وزن دانه را لعاب روی آن تشکیل میدهد. دانه‌هاي «بـه» بدلیل وجود لعاب، در رفع التهابات مخاط‌ ها، سرفه و گرفتگی صدا نقش بسزایی دارند.
    بـه علاوه، آن‌ها در مصارف صنعتی نیز مورد استفاده قرار میگیرند بـه طوری‌كه از لعاب این دانه در محصولات آرایشی و مجعد کردن موها استفاده میشود. البته یکیدیگر از موارد مصرف لعاب دانه «بـه» آهار دادن پارچه‌هاي گران‌قیمت اسـت. بـه دانه دارای خواص ضدباکتریایی قوی اسـت. می توانید ازآن برای رفع بوی بد دهان، گلو درد و آفت هاي دهان استفاده کنید.


    لعاب بـه دانه بـه درمان سوختگی کمک می کند و می توانید آن را روی جای سوختگی بمالید. همچنین لعاب موجود در بـه دانه بـه رفع گلو درد و سرفه هاي خشک کمک می کند. بـه دانه باعث کاهش وزن هم می شود زیرا چربی، کالری و نمک کمی دارد. از طرف دیگر، بـه دانه سرشار از فیبر و ویتامین C اسـت کـه هردو بـه بازرسی وزن کمک می کنند. زمانی کـه آن رابه غذایی اضافه می‌کنید، طعم خوبی بـه آن می دهد.
    بـه دانه سیستم گوارش را نیز تقویت می کند. بـه دانه برای درمان زخم معده مفید اسـت، یبوست و اسهال را برطرف می کند و بـه این ترتیب، بـه گوارش بهتر کمک می کند کـه این بدلیل فیبر موجود در آن اسـت. نکته ي جالب دیگر این اسـت کـه زمانی کـه با مواد غذایی ترکیب می شود، بـه گوارش انها کمک می کند؛ بعنوان نمونه، اگر بـه گوشت اضافه شود، باعث گوارش پروتئین می شود.
    طرز استفاده از به دانه
    برای مصرف بـه دانه میتوانید یک قاشق چای‌خوری از دانه‌هاي آن را کمی در آب خیس و سپس استفاده کنید. همچنین میتوانید چند «دانه بـه» روی زبان قرار دهید و لعاب آن را ظرف چند دقیقه بمکید. جوشانده‌ي دانه بـه: 30 گرم بـه دانه را دریک لیتر آب جوش ریخته و آن‌قدر بجوشانید تا بـه صورت ژله در آید.

    نکته: دانۀ بـه را هرگز نجوید



    توجه داشته باشید کـه دانه «بـه» را باید فقط بـه طریقی کـه گفته شد، مصرف کرد و هرگز نباید آن رابه صورت له‌شده یا خردشده، جوشاند و خورد، زیرا با اینکار، موادی بنام آمیگدالین در «دانه بـه» تجزیه «هیدرولیز» میشوند و اسید سیانیوریک تولید می کنند کـه اسیدی خطرناک اسـت. با مکیدن یا خوردن دانه بـه، لعاب از روی آن جدا و دانه بدون هیچ تغییری دفع می شود.

    خواص مهم میوه به در بارداری

    میوه بـه در همه ی دوران بارداری خاصیت دارد اما خاصیت آن در عده اي از زمان هاي بارداری، بیشتر اسـت. بعنوان مثال، خاصیت پیش گیری از سقط جنین در تمام مراحل بارداری ارزشمند اسـت اما خاصیت کمک بـه تشکیل قلب جنین در ماه اول بارداری ارزشمند تر اسـت.
    جلوگیري از سقط جنین

    یکی از مهم ترین خواص میوه بـه در زمان بارداری کـه آن را ارزشمند می کند، خاصیت جلوگیري از سقط جنین اسـت. سقط جنین از جمله مسائل ناراحت کننده در دوران بارداری برای مادران باردار و خانواده آنها می تواند باشد. یکی از علل مهم سقط جنین مربوط بـه ضعف رحم و دیواره آن اسـت.


    ضعف رحم و دیواره آن ممکن اسـت باعث شود کـه جفت از دیواره رحم کنده شده و جنین، سرنگون گردد. از این رو تقویت رحم در زمان حاملگی بسیار ارزشمند اسـت و میوه بـه دراین میان اهمیت فوق العاده اي در تقویت رحم دارد. از طرف دیگر، میوه بـه جزء میوه هاي قابض محسوب میگردد و این نوع میوه ها از سقط جنین در زمان بارداری پیش گیری می کنند.
    کمک بـه تشکیل قلب جنین

    یکی از اثرات مثبت میوه بـه، تاثیر آن بر قلب اسـت. بـه، قلب را قوی کرده و آن را جلا می دهد. با درنظر گرفتن این خاصیت میوه بـه و با توجه بـه این کـه در ماه اول بارداری قلب جنین تشکیل می شود، میتوان گفت کـه میوه بـه یکی از مواد غذایی ضروری برای مادران باردار در ماه نخست حاملگی می‌باشد.


    مصرف میوه بـه در ماه یکم بارداری بـه تشکیل قلب جنین کمک کرده و باعث سلامتی قلب جنین میگردد. بعضی از نوزادان با مشکل نارسایی قلبی مادرزادی متولد می شوند ؛ از این رو بـه مادران حامله شدیدا توصیه می شود کـه از خوردن میوه بـه مخصوصا در ماه اول حاملگی غفلت نکنند زیرا میوه بـه یکی از مواد تغذیه اي مهمی اسـت کـه درکنار سایر مسائل می تواند بـه تشکیل سالم قلب جنین کمک کند.
    معطر شدن جنین
    معطر کردن بدن و عرق بدن از جمله خاصیت هاي خوب میوه بـه می باشد و بدن جنین نیز از این مساله مستثنی نیست. پس مصرف میوه بـه در دوران بارداری و توسط زنان حامله سبب معطر شدن جنین میگردد. نوزادان مادران بارداری کـه در دوران حاملگی بـه مقدار کافی میوه بـه مصرف کرده باشند، پس از تولد معطر بوده و یک حس خوشایندی بـه انسان میدهند.


    بنابر این اگر خواهان نوزاد معطر و بـه دور از بوهای بعضا ناراحت کننده هستید، خوردن میوه بـه در دوران بارداری را فراموش ننماید. ضمنا جهت معطر شدن نوزاد، از مصرف مواد غذایی کـه بوی تندی دارند مثل سیر، تره و پیاز بـه صورت خام خودداری نموده و انها رابه شکل پخته مصرف نمایید.

    زیبا شدن جنین



    اگر خواهان داشتن فرزند زیبا و خوش آب و رنگ هستید، از خوردن میوه بـه در زمان بارداری و حاملگی غافل نشوید. مصرف میوه بـه توسط مادران باردار سبب زیبا شدن و خوش آب و رنگ شدن جنین گردیده و یک زیبایی و آب و رنگ خاصی بـه چهره نوزاد می بخشد. البته عوامل مختلفی در خوش آب و رنگ شدن جنین مؤثر می باشند کـه در مطلب راز زیبایی صورت و خوش آب و رنگ شدن جنین بـه انها اشاره شده اسـت.
    باهوش شدن جنین



    خاصیت مهم دیگری کـه مصرف میوه بـه در زمان آبستنی می تواند برای جنین داشته باشد، تاثیر بر هوش جنین اسـت. خوردن بـه توسط مادر باردار درکنار سایر خواص آن سبب باهوش شدن جنین می شود. البته باید توجه داشت همان طور کـه در مطلب عوامل موثر بر هوش جنین اشاره شده اسـت علل و عوامل مختلفی در هوش جنین تاثیر گذار هستند و مصرف میوه بـه در هنگام بارداری یکی ازآن عوامل می‌باشد.
    هر چقدر هم که تنها باشم دوستانم را دوست دارم:mach:

  2. تشکرکننده: 1 نفر


  3. Top | #2

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    عنوان کاربر
    صاحب لیدی فروم
    میانگین پست در روز
    2.70
    محل سکونت
    شهرستان سیمرغ
    نوشته ها
    10,723
    تشکرها
    9,684
    تشکر شده 5,820 بار در 3,361 ارسال

    پیش فرض پاسخ : بهترین خواص میوه به برای سلامتی و زیبایی

    خواص به دانه ****
    ۱-به دانه دارای خواص ضد باکتری است
    ۲-لعاب به دانه به درمان سوختگی کمک می کند به سوختگی بمالید
    ۳-لعاب به دانه برای رفع گلو درد و سرفه های خشک کمک می کند
    ۴-باعث کاهش وزن می شود چربی کالری و نمک کم دارد سرشار از ویتامین cاست
    ۵-سیستم گوارش را تقویت می کند

    ۶-بیماریهای قلبی را کاهش میدهد
    ۷-ضد سرطان است انتی اکسیدان خاصی دارد با سرطان مقابله میکند
    طرز تهیه ♡♡♡♡♡♡
    یک قاشق چایخوری از دانه های آن را کمی خیس و استفاده کنید
    یا چند دانه به روی زبان قرار دهید لعاب انرا بمکید
    جوشانده به دانه سی گرم را در یک لیتر آب جوش ریخته آنقدر بجوشانید بصورت ژله دراید
    نکته ♤♤♤♤♤
    دانه ی به را هرگز نجوید توجه داشته باشید که دانه به را هرگز له شده یا خرد شده جوشانده نشود زیرا موادی بنام امیگدالین در بهی دانه تجزیه می شود
    و اسید سیا نیوریک تولید می کند اسیدی خطر ناک است با مکیدن یا خوردن به دانه لعاب از روی آن جدا شده بدون هیچ تغیری دفع می شود
    درین صورت خطر تولید اسیدسیانوریک وجود ندارد
    ویرایش توسط Farzaneh : 01/11/2019 در ساعت 00:19

  4. تشکرکننده: 1 نفر


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
facebook twitter rss
سایت زن ایرونی از سال 1390 با نام لیدی فروم آغاز به کار کرد و از سال 1401 با نام زن ایرونی به کار خود ادامه داد. هدف زن ایرونی آگاهی بخشی و آموزش به بانوان ایرانی و فارسی زبان، و ایجاد محیطی برای تبادل نظر بین آنهاست. زن ایرونی توسط سرورهای پرقدرت پاکدل هاست پشتیبانی می شود

اکنون ساعت 13:51 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3 می باشد.

ایمیل پست الکترونیکی مدیریت سایت : info@zaneirooni.ir
پیامک همراه جهت پیامک: 09112288677